Produsele comandate vor fi livrate prin serviciu de curierat rapid in toata tara. In cazul in care ati ales plata ramburs, la receptionarea coletului dvs. trebuie sa achitati curierului contravaloarea produselor comandate.

Expeditiile comenzilor se fac din depozitul nostru de luni pana vineri intre 09:00 – 18:00 iar livrarile catre dvs. de luni pana vineri intre 09.00 – 18:00 si sambata intre 10:00 – 14:00.

NOTA: Va rugam, indicati adresa unde va aflati in timpul zilei intre orele mentionate in momentul comenzii. Taxa de transport include costurile ambalajului. In cazul in care adresa de livrare se afla in afara razei de acoperire a curierului, costurile de transport vor fi comunicate telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata prin email sau telefonic in momentul confirmarii comenzii si va aparea inclusa in pretul final de facturare.

Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la primirea comenzii. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

Va multumim!

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart