Vizita Primelor Doamne Carmen Iohannis şi Brigitte Macron la showroom-ul Ellis Luxury

Pe agenda informală a întâlnirii dintre cele două soţii de preşedinţi s-a aflat şi o scurtă vizită în showroom-ul desginerului preferat al Primei Doamne a României.

Mult aşteptata sosire a cuplului prezidenţial francez la Bucureşti a adus cu sine şi o mare şi nesperată bucurie pentru Eli Lăslean, artizana celor trei ţinute purtate de Carmen Iohannis pe toată durata vizitei soţilor Macron în România – şi, în general, al multor ţinute oficiale din garderoba Primei Doamne.

În aceeaşi zi de 24 august, pe la orele prânzului, creatoarea de modă a fost anunţată că va primi la showroom-ul său din centrul Bucureştiului vizita lui Carmen Iohannis, însoţită de Brigitte Macron. Soţia preşedintelui francez a putut-o cunoaşte, astfel, pe cea care i-a creat rochiile omoloagei sale din România, pe care le-a admirat îndelung.

„A fost cea mai mare surpriză din viaţa mea! A fost o surpriză pe care mi-a făcut-o doamna Carmen Iohannis, fiind foarte apreciată şi felicitată pentru ţinutele pe care le poartă”, mărturiseşte Eli Lăslean.

„M-a luat prin surprindere şi m-am dezmeticit abia acum, pentru că în câteva minute am fost gazdă Primei Doamne a Franţei, cea ce m-a emoţionat foarte tare. A fost o imensă bucurie, am o mare admiraţie pentru cultura franceză… Am întâmpinat-o în limba franceză şi i-am spus că visul meu de elevă era să fiu profesoară de limba franceză, că iubesc Franţa, că am avut şansa să am o expoziţie la Foire de Paris acum 20 de ani, că am avut şansa să fiu primită într-un rendez-vous la casa Pierre Balmain şi a început o discuţie în care domna Macron mi-a spus despre creatorii pe care îi admiră.”

„Este o doamnă extrem de plăcută, este caldă, este prietenoasă, am simţit o armonie între dânsa şi Prima noastră Doamnă. Am simţit o persoană extrem de plăcută şi de naturală. A fost genul acela de moment pe care francezii îl numesc le grand rencontre”, a mai spus Eli Lăslean.

Proudly powered by Wpopal.com
Add to cart